×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder kritisch op zwak spel Masuaku tegen Ajax

Wesley Sneijder kritisch op zwak spel Masuaku tegen Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 08:48 uur

Voormalig Nederlands international Wesley Sneijder heeft kritiek geuit op het optreden van Arthus Masuaku, de linksback van Besiktas, tijdens de wedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers behaalden een indrukwekkende 4-0 overwinning op de Turkse ploeg, waarbij Masuaku volgens Sneijder geen goede beurt maakte. De voormalige middenvelder was duidelijk teleurgesteld over de prestaties van de verdediger en liet dit niet onopgemerkt voorbijgaan.

Sneijder, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, benadrukte dat Masuaku een zwakke indruk achterliet tijdens de confrontatie met Ajax. De linksback slaagde er niet in om de aanvallen van de Amsterdammers effectief te stoppen, wat resulteerde in een ruime nederlaag voor Besiktas. Sneijder, die bekend staat om zijn scherpe analyses, was onverbiddelijk in zijn oordeel over de prestaties van Masuaku en wees op de tekortkomingen die hij tijdens de wedstrijd had waargenomen.

De kritiek van Sneijder op Masuaku's spel tegen Ajax heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Als gerenommeerd analist en voormalig topvoetballer heeft Sneijder een scherp oog voor detail en weet hij als geen ander waar het op het veld om draait. Zijn uitspraken over de linksback van Besiktas zullen ongetwijfeld stof doen opwaaien en de discussie aanwakkeren over de prestaties van Masuaku en het spel van Besiktas in het algemeen.