×
Home Nieuws Livescore

Kian Fitz-Jim bemiddelt tussen Henderson en Traoré

Kian Fitz-Jim bemiddelt tussen Henderson en Traoré
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 00:56 uur

Opmerkelijke gebeurtenis op het trainingsveld van Ajax afgelopen donderdag, toen Kian Fitz-Jim onverwacht optrad als vredesstichter tussen Jordan Henderson en Bertrand Traoré. De aanvoerder van de Amsterdamse club leek in een verhitte discussie verwikkeld te raken met de rechtsbuiten, totdat de frêle middenvelder besloot in te grijpen. Een opvallende zet van Fitz-Jim, die met zijn actie de gemoederen wist te bedaren.

De vraag die velen zich stellen is of het wel verstandig was van Fitz-Jim om zich te mengen in het conflict tussen Henderson en Traoré. Echter, de jonge speler lijkt er zelf totaal niet mee te zitten en kan er zelfs om lachen. Zijn onverwachte rol als vredesstichter leverde hem wellicht wat respect en bewondering op binnen de selectie van Ajax.

Het is niet vaak dat een speler van het kaliber van Kian Fitz-Jim zich opwerpt als bemiddelaar in een potentiële confrontatie tussen twee teamgenoten. Zijn moedige en onverwachte optreden laat zien dat hij niet bang is om zijn nek uit te steken en op te komen voor de harmonie binnen het team. Wellicht heeft deze gebeurtenis wel een positieve invloed op de teamspirit en de onderlinge verhoudingen binnen de selectie van Ajax.