×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst relativeert dikke nederlaag Besiktas tegen Ajax.

Van Bronckhorst relativeert dikke nederlaag Besiktas tegen Ajax.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 00:40 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn verbazing geuit over de teleurstellende prestatie van zijn huidige club Besiktas tegen Ajax. Ondanks de zware nederlaag tegen de Amsterdammers, vindt Van Bronckhorst het niet per se ergerlijk. De coach, die een sterke band heeft met Feyenoord, was vooral verrast door het gebrek aan weerstand dat zijn team bood tegen het sterke spel van Ajax.

Besiktas leed een pijnlijke nederlaag tegen Ajax, maar Van Bronckhorst benadrukte dat het verlies niet per se erger is vanwege zijn verleden bij Feyenoord. De coach was vooral geschokt door de zwakke vertoning van zijn ploeg tegenover het dominante spel van de Amsterdammers. Van Bronckhorst zal nu moeten werken aan het verbeteren van de prestaties van Besiktas om dergelijke teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

De voormalige Nederlandse international is vastbesloten om zijn team weer op de rails te krijgen na de zware nederlaag tegen Ajax. Van Bronckhorst zal zijn ervaring en expertise inzetten om Besiktas te helpen zich te herstellen van de tegenslag en sterker terug te komen. Met zijn achtergrond bij Feyenoord en zijn passie voor het coachen, zal Van Bronckhorst er alles aan doen om Besiktas weer op het juiste spoor te krijgen en te strijden voor betere resultaten in de toekomst.