×
Home Nieuws Livescore

Besiktas teleurgesteld na kansloze nederlaag tegen Ajax.

Besiktas teleurgesteld na kansloze nederlaag tegen Ajax.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 00:32 uur

Besiktas heeft een zware klap moeten incasseren na de pijnlijke nederlaag tegen Ajax in de Europa League. De Turkse topclub, die tot nu toe in uitstekende vorm verkeerde dit seizoen, werd op donderdagavond overklast in Amsterdam. De teleurstelling bij Besiktas is dan ook enorm na deze kansloze wedstrijd tegen de Nederlandse tegenstander.

De Turkse media hebben ook niet geaarzeld om de prestatie van Besiktas onder de loep te nemen na de verliespartij tegen Ajax. De kranten en televisiezenders in Turkije hebben de nederlaag van de club uit Istanbul uitvoerig besproken en benadrukken de teleurstelling die heerst binnen de club en bij de fans. De hoge verwachtingen die er waren voor deze wedstrijd zijn niet waargemaakt, en dat zorgt voor flink wat onrust binnen Besiktas.

Voor Besiktas is het nu zaak om de teleurstelling van zich af te schudden en zich te richten op de volgende wedstrijd in de Europa League. De Turkse club zal moeten leren van de fouten die gemaakt zijn tegen Ajax en zichzelf weer op zien te peppen voor de komende uitdagingen. De weg naar succes is hobbelig, maar met veerkracht en vastberadenheid kan Besiktas zich weer herpakken en laten zien waar ze toe in staat zijn.