×
Home Nieuws Livescore

Farioli blij met Ajax, maar waarschuwt voor Eredivisie duel.

Farioli blij met Ajax, maar waarschuwt voor Eredivisie duel.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 00:24 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is in zijn nopjes met de overtuigende 4-0 overwinning op Besiktas in de Europa League. De Italiaanse coach sprak zijn tevredenheid uit over het spel van zijn team, maar benadrukte ook het belang van frisheid voor de aankomende Eredivisie-wedstrijd. In een interview met Ziggo Sport liet Farioli weten dat hij verwacht dat zijn spelers ook in het weekend op scherp zullen staan.

Na een dominante vertoning in Europa, waarbij Ajax liet zien tot veel in staat te zijn, kijkt Farioli vooruit naar de nationale competitie. De trainer is vastberaden om zijn ploeg opnieuw te zien schitteren en de goede vorm door te trekken. Met het oog op de Eredivisie-wedstrijd is het voor Farioli essentieel dat zijn spelers zowel mentaal als fysiek klaar zijn voor de uitdaging die voor hen ligt.

Farioli benadrukt het belang van consistentie en discipline binnen zijn team. Hij gelooft dat de juiste mindset en voorbereiding cruciaal zijn om succes te behalen, zowel in Europese als nationale wedstrijden. De coach is vastbesloten om Ajax naar nieuwe hoogten te leiden en blijft streven naar verbetering, zowel op het veld als daarbuiten. Met zijn focus op zowel korte- als langetermijndoelen, hoopt Farioli zijn team naar nog meer overwinningen te leiden en de fans te blijven verrassen met sprankelend voetbal.