×
Home Nieuws Livescore

Ajax overrompelt Besiktas met 4-0, Sneijder verklaart ineenstorting

Ajax overrompelt Besiktas met 4-0, Sneijder verklaart ineenstorting
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 00:00 uur

Ajax heeft vriend en vijand verrast met een indrukwekkende overwinning in de Europa League. Ronald de Boer, voormalig speler van de club, kon zijn verbazing niet verbergen toen de Amsterdammers Besiktas met 4-0 versloegen. De Boer prees de dominantie en effectiviteit van Ajax in het duel, waarbij de spelers lieten zien tot grootse prestaties in staat te zijn.

Ook Wesley Sneijder, een andere voormalige Ajacied, was lovend over de prestatie van zijn oude club. In een interview met Ziggo Sport deelde Sneijder zijn bewondering voor het spel van Ajax en benadrukte hij de kwaliteit van het team. Echter, Sneijder wees ook op een mogelijke verklaring voor de ineenstorting van Besiktas in de tweede helft van de wedstrijd.

Volgens Sneijder was het duidelijk dat de Turken fysiek en mentaal niet opgewassen waren tegen het sterke spel van Ajax. De druk die de Amsterdammers uitoefenden zorgde ervoor dat Besiktas geen antwoord had en uiteindelijk bezweek onder de constante aanvallen. Sneijder benadrukte het belang van mentale weerbaarheid in dergelijke wedstrijden en prees Ajax voor hun vermogen om de tegenstander onder druk te zetten.

De overwinning van Ajax op Besiktas heeft niet alleen de fans verrast, maar ook voormalige spelers zoals Ronald de Boer en Wesley Sneijder. Met een overtuigende zege hebben de Amsterdammers laten zien dat ze tot grootse prestaties in staat zijn en dat ze serieus genomen moeten worden in de Europa League.