Ajax domineert Besiktas in Europa League met 3-0 winst.

dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 22:40 uur

Ajax domineert Besiktas in Europa League openingswedstrijd

In een spectaculaire vertoning wist Ajax Besiktas volledig in bedwang te houden tijdens de openingswedstrijd van de Europa League. De Amsterdammers lieten vanaf het eerste fluitsignaal zien dat ze vastbesloten waren om de overwinning binnen te slepen.

Het was Kian Fitz-Jim die in de eerste helft de score opende voor Ajax, waarmee hij de toon zette voor de rest van de wedstrijd. Na rust was het de beurt aan Mika Godts en Kenneth Taylor om hun stempel te drukken op het spel. Met doelpunten van beide spelers wist Ajax de voorsprong uit te breiden naar een comfortabele 3-0 voorsprong.

Besiktas leek geen antwoord te hebben op het sterke spel van Ajax, dat zowel verdedigend als aanvallend indruk maakte. De Amsterdammers lieten zien dat ze klaar zijn om te strijden in de Europa League en dat ze vastberaden zijn om ver te komen in het toernooi.

Met deze overwinning heeft Ajax een sterke start gemaakt in de Europa League en laten ze zien dat ze een geduchte tegenstander zijn voor elke ploeg. De fans kunnen met vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijden, wetende dat hun team in topvorm verkeert en klaar is om te schitteren op het Europese toneel.