×
Home Nieuws Livescore

Analisten lovend over Ajax-speler Kian Fitz-Jim tegen Besiktas

Analisten lovend over Ajax-speler Kian Fitz-Jim tegen Besiktas
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 22:32 uur

Voormalige voetbalsterren Wesley Sneijder en Ronald de Boer hebben lovende woorden over voor het spel van Ajax tijdens hun wedstrijd tegen Besiktas, zo melden de analisten bij Ziggo Sport. Sneijder, die zelf jarenlang het shirt van de Amsterdammers droeg, was vooral onder de indruk van de prestaties van een opvallende speler in het team: Kian Fitz-Jim.

Tijdens de analyse van de wedstrijd benadrukten Sneijder en De Boer de kwaliteit van het spel dat Ajax op de mat legde. Ze prezen de tactiek en het samenspel van de spelers, en waren verheugd over de dominante uitvoering van de ploeg. De Boer benadrukte dat Ajax momenteel op een hoog niveau opereert en dat dit veelbelovend is voor de rest van het seizoen.

Met name de opkomst van Kian Fitz-Jim viel Sneijder op. De jonge speler wist zich te onderscheiden en liet zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team van Ajax. Sneijder sprak vol lof over de kwaliteiten van Fitz-Jim en voorspelde een glansrijke toekomst voor de talentvolle speler.

Al met al waren Sneijder en De Boer het erover eens dat Ajax een sterke wedstrijd heeft gespeeld tegen Besiktas en dat de ploeg veel potentie heeft voor de rest van het seizoen. De supporters van de Amsterdammers kunnen dan ook met vertrouwen uitkijken naar wat de toekomst brengt voor hun geliefde club.