×
Home Nieuws Livescore

sc Heerenveen strikt vriendin van Jacob Trenskow uit Zweden

sc Heerenveen strikt vriendin van Jacob Trenskow uit Zweden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 22:08 uur

In een opmerkelijke transfermove heeft sc Heerenveen niet alleen Jacob Trenskow naar Friesland weten te halen, maar ook zijn vriendin Silje Stockmar. De Zweedse aanvaller maakt de overstap van Kalmar FF naar de Nederlandse club, zo heeft sc Heerenveen officieel bevestigd via hun communicatiekanalen.

De komst van Silje Stockmar naar sc Heerenveen voegt een uniek en persoonlijk tintje toe aan de selectie van de club. De 24-jarige aanvalster heeft haar sporen verdiend bij Kalmar FF en zal nu de kans krijgen om haar talent te tonen in de Nederlandse Eredivisie. Met haar technische vaardigheden en doelgerichtheid kan Stockmar een waardevolle toevoeging zijn voor het team van sc Heerenveen.

De transfer van Silje Stockmar markeert een bijzondere stap voor zowel de speler als de club. Het is niet vaak dat een voetballer en zijn partner samen de overstap maken naar een nieuwe club, wat de band tussen Trenskow en Stockmar benadrukt. De fans van sc Heerenveen kunnen zich verheugen op de komst van dit Zweedse duo en hopen op succesvolle prestaties op het veld.