×
Home Nieuws Livescore

Sneijder kritisch op Henderson's inbreng bij Ajax

Sneijder kritisch op Henderson's inbreng bij Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 21:32 uur

Voormalig Nederlands international Wesley Sneijder heeft zijn ontevredenheid geuit over de prestaties van Jordan Henderson bij Ajax. In een recent interview met Ziggo Sport liet Sneijder doorschemeren dat hij van mening is dat Henderson niet volledig tot zijn recht komt binnen het team. Ondanks zijn kritiek op het gebruik van Henderson, benadrukte Sneijder dat de Engelse middenvelder meer zou moeten laten zien op het veld.

Sneijder, die zelf een indrukwekkende carrière heeft gehad als spelmaker op het middenveld, is van mening dat Henderson nog niet zijn volledige potentieel heeft laten zien bij Ajax. De voormalige recordinternational van Nederland benadrukte dat Henderson meer impact zou moeten hebben in het spel en zijn kwaliteiten beter zou moeten benutten.

De opmerkingen van Sneijder hebben tot discussie geleid binnen de voetbalwereld, waarbij fans en analisten zich afvragen of Henderson inderdaad meer kan brengen voor Ajax. Met zijn ervaring en inzicht in het spel, wordt de mening van Sneijder serieus genomen door velen. Het is nu aan Henderson om te bewijzen dat hij in staat is om aan de verwachtingen te voldoen en zijn stempel te drukken op het spel van Ajax.