×
Home Nieuws Livescore

Pasveer: Ajax heeft goede kans tegen Besiktas in Europa.

Pasveer: Ajax heeft goede kans tegen Besiktas in Europa.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 21:16 uur

Ajax-doelman Remko Pasveer heeft vol vertrouwen uitgesproken over de kansen van zijn team in de Europa League-opener tegen Besiktas. Ondanks dat Pasveer erkent dat de Turken sterke punten hebben, gelooft hij sterk in de progressie die Ajax doormaakt. De ervaren keeper is optimistisch over de mogelijkheden van zijn ploeg om een overwinning te behalen in deze belangrijke wedstrijd.

Met zijn scherpe blik op de sterke punten van Besiktas, weet Pasveer dat Ajax voor een uitdagende taak staat. Echter, de doelman benadrukt dat de ontwikkeling en groei van het team onder leiding van trainer Erik ten Hag hen in staat stellen om met vertrouwen de strijd aan te gaan. De positieve mindset en het geloof in eigen kunnen zijn volgens Pasveer cruciale elementen voor Ajax om succesvol te zijn in de Europa League.

De Europa League-opener tegen Besiktas belooft een spannende en uitdagende wedstrijd te worden voor Ajax. Met Pasveer als een van de sleutelfiguren in het team, is de doelman vastbesloten om zijn steentje bij te dragen aan een mogelijke overwinning. De verwachtingen zijn hooggespannen en de hoop op een positief resultaat is groot binnen de Amsterdamse club.