×
Home Nieuws Livescore

Hoefkens verbaasd over verhuur Sauer van Feyenoord naar NAC.

Hoefkens verbaasd over verhuur Sauer van Feyenoord naar NAC.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 17:32 uur

Voormalig voetballer Carl Hoefkens heeft zijn verbazing geuit over de beslissing van Feyenoord om Leo Sauer op huurbasis naar NAC Breda te laten vertrekken. De ervaren trainer van de promovendus is van mening dat de vleugelaanvaller over veel potentieel beschikt, maar nog veel te leren heeft. Hoefkens, die zelf jarenlang actief was in het profvoetbal, begrijpt niet waarom Feyenoord ervoor heeft gekozen om Sauer elders ervaring op te laten doen in plaats van hem binnen de eigen gelederen te houden.

Hoefkens, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat het ontwikkelen van jong talent cruciaal is voor de toekomst van een club. Hij gelooft dat Sauer bij Feyenoord de kans had moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen en te groeien als speler. De trainer van NAC Breda is daarentegen verheugd met de komst van de talentvolle vleugelaanvaller en ziet het als een kans om hem te helpen zijn potentieel te benutten.

Hoewel Hoefkens begrip heeft voor het feit dat clubs soms spelers verhuren om ervaring op te laten doen, blijft hij van mening dat Feyenoord met Sauer een waardevolle speler uit handen heeft gegeven. De voormalige voetballer hoopt dat de beslissing uiteindelijk positief zal uitpakken voor zowel Sauer als Feyenoord, maar blijft kritisch over de keuze om het talent elders te laten rijpen.