×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax overweegt Gaaei als rechtsbuiten in te zetten.

Trainer Ajax overweegt Gaaei als rechtsbuiten in te zetten.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 17:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli overweegt om Anton Gaaei vaker in te zetten als rechtsbuiten gedurende dit seizoen. Met beperkte opties op de vleugelposities, voelt Farioli de druk om inventieve oplossingen te bedenken. De Italiaanse coach erkent dat het team behoefte heeft aan meer diepte en variatie in de aanval, en ziet in Gaaei een potentieel waardevolle toevoeging op de rechterflank.

Farioli's beslissing om Gaaei te positioneren als rechtsbuiten kan een strategische zet zijn om de aanval van Ajax te versterken. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en inzicht in het spel, zou Gaaei een geduchte bedreiging kunnen vormen voor de verdediging van tegenstanders. Door deze aanpassing hoopt Farioli meer flexibiliteit en verrassingselementen aan het spel van Ajax toe te voegen.

Hoewel het nog niet definitief is of Gaaei daadwerkelijk vaker als rechtsbuiten zal spelen, laat Farioli doorschemeren dat hij open staat voor experimenten en nieuwe benaderingen om het team te versterken. Met het oog op de competitie en Europese verplichtingen, zal de trainer van Ajax blijven zoeken naar de beste tactieken en formaties om de doelstellingen van het team te behalen.