×
Home Nieuws Livescore

Girona neemt extra maatregelen voor 'probleemclub' Feyenoord

Girona neemt extra maatregelen voor 'probleemclub' Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 13:32 uur

De gemeenteraad van Girona heeft aangekondigd dat er extra maatregelen zullen worden genomen ter voorbereiding op het Champions League-duel tussen Girona FC en Feyenoord. Volgens lokale bronnen, zoals Cadena SER, wordt Feyenoord beschouwd als 'de meest problematische club' die de Catalaanse stad zal bezoeken tijdens de competitiefase van het prestigieuze toernooi.

De autoriteiten van Girona zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat de veiligheid en orde tijdens het duel strikt worden gehandhaafd. Er zullen extra politie-eenheden worden ingezet en er zullen strengere veiligheidsmaatregelen van kracht zijn in en rondom het stadion. De gemeenteraad wil ervoor zorgen dat het bezoek van Feyenoord aan Girona zonder incidenten verloopt.

De rivaliteit tussen de twee clubs en hun fans heeft geleid tot bezorgdheid bij de lokale autoriteiten. Er wordt gevreesd voor mogelijke confrontaties en ongeregeldheden tussen supporters. Om deze reden zullen er preventieve maatregelen worden genomen om de veiligheid van zowel de spelers als de toeschouwers te waarborgen.

De spanning rondom het Champions League-duel tussen Girona FC en Feyenoord neemt toe naarmate de wedstrijddatum nadert. De gemeenteraad van Girona staat paraat om ervoor te zorgen dat het evenement soepel en veilig verloopt, ondanks de reputatie van Feyenoord als 'de meest problematische club' die de stad zal bezoeken tijdens het toernooi.