×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen waarschuwt Ajax voor Besiktas' sterren

Valentijn Driessen waarschuwt Ajax voor Besiktas' sterren
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 12:32 uur

Ajax moet op zijn hoede zijn voor Besiktas, zo waarschuwt Valentijn Driessen, de voetbalchef van De Telegraaf. De Turkse topclub herbergt volgens Driessen enkele grote namen die niet zouden misstaan in de basis van de Amsterdamse ploeg. Met deze waarschuwing benadrukt Driessen dat Ajax niet te licht moet denken over de tegenstand die Besiktas kan bieden.

Driessen wijst erop dat de selectie van Besiktas kwalitatief sterk is, met spelers die volgens hem zeker een basisplaats zouden hebben bij Ajax. Dit feit maakt de aanstaande ontmoeting tussen de twee clubs des te interessanter en uitdagender. De voetbalchef benadrukt dat Ajax zich bewust moet zijn van de dreiging die uitgaat van de Turkse tegenstander en dat de Amsterdammers op scherp moeten staan om een goed resultaat te behalen.

Met de woorden van Driessen in het achterhoofd zal Ajax zich extra gemotiveerd voelen om zich te meten met Besiktas. De Nederlandse club zal er alles aan doen om te bewijzen dat ze ondanks de kwaliteiten van de tegenstander, de favoriet zijn in het aankomende duel. De waarschuwing van Driessen fungeert als een extra motivatie voor Ajax om te laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdaging die Besiktas met zich meebrengt.