×
Home Nieuws Livescore

Schmeichel: Sancho geen tweede kans onder Ferguson, nu anders

Schmeichel: Sancho geen tweede kans onder Ferguson, nu anders
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 08:16 uur

Voormalig Manchester United-doelman Peter Schmeichel heeft zijn ongenoegen geuit over de situatie van Jadon Sancho bij de club. Volgens Schmeichel zou Sancho geen nieuwe kans meer moeten krijgen. De oud-keeper verwijst naar de mysterieuze werkwijze van voormalig manager Sir Alex Ferguson, die destijds snel duidelijkheid zou hebben gegeven.

In een interview met BBC Radio 5 Live vertelde een geïrriteerde Schmeichel: "Sancho zou onder Ferguson nooit een tweede kans hebben gekregen. Deze jongen is voor een aanzienlijk bedrag naar de club gehaald, maar heeft nooit weten te presteren. Dit is niet het eerste probleem dat Sancho met de club heeft gehad. Ferguson zou daar zeker iets aan hebben gedaan. Tegenwoordig is het natuurlijk anders, maar het stoort me wanneer mensen zich uitspreken tegen de manager. Daar ben ik geen fan van."

Schmeichel is sowieso teleurgesteld dat er bij Manchester United steeds meer wordt gesproken over zaken buiten het voetbal. "Dat zou niet de bedoeling moeten zijn. Het is enorm vervelend dat we het steeds hebben over zaken die niets met voetbal te maken hebben. Het gaat altijd over andere dingen. Manchester United heeft wereldwijd zoveel aanzien, maar ik wou dat het altijd gewoon over voetbal ging."