×
Home Nieuws Livescore

Slot juicht met Gakpo na late show tegen West Ham

Slot juicht met Gakpo na late show tegen West Ham
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 11:08 uur

Trainer Arne Slot is dolblij met de prestaties van Cody Gakpo na de sensationele overwinning van Liverpool op West Ham United in de League Cup. De Nederlandse speler wist in de laatste minuten van de wedstrijd twee belangrijke doelpunten te maken, waardoor Liverpool met de overwinning aan de haal ging. Slot kon zijn geluk niet op met de impact die Gakpo had op het verloop van de wedstrijd en prees zijn koelbloedigheid en doelgerichtheid.

Naast het loven van Gakpo, kon Arne Slot ook zijn eigen tevredenheid niet verbergen. De overwinning op West Ham United gaf de trainer de kans om zijn gram te halen en te laten zien dat zijn tactische keuzes vruchten afwerpen. Slot's strategie bleek effectief te zijn en zijn spelers voerden het plan tot in perfectie uit, wat resulteerde in een indrukwekkende overwinning op een sterk team als West Ham United.

De samenwerking tussen Arne Slot en Cody Gakpo lijkt vruchten af te werpen voor Liverpool, en de fans kunnen zich verheugen op nog meer spannende wedstrijden waarin dit dynamische duo het verschil kan maken. Met Slot aan het roer en Gakpo in topvorm, lijkt Liverpool op de goede weg te zijn naar meer succes in zowel de League Cup als andere competities.