×
Home Nieuws Livescore

Ryan Babel waarschuwt Ajax voor Besiktas-thuisvoordeel in Europa

Ryan Babel waarschuwt Ajax voor Besiktas-thuisvoordeel in Europa
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 11:00 uur

Voormalig Ajax-speler Ryan Babel heeft zijn inzichten gedeeld over het aankomende Europa League duel tussen Ajax en Besiktas. Babel, die voor beide clubs heeft gespeeld, benadrukt het belang van het thuisvoordeel voor de Amsterdammers. De ervaren aanvaller, momenteel zonder club, waarschuwt Ajax echter voor één specifieke speler van Besiktas die hij zelf in het verleden heeft getipt in de Johan Cruijff Arena.

Babel, die bekend staat om zijn scherpe analyses, wijst Ajax op het gevaar dat deze speler met zich meebrengt en adviseert de Amsterdammers om extra alert te zijn op zijn kwaliteiten. Als voormalig teamgenoot van de betreffende speler kent Babel zijn sterke punten en weet hij hoe hij het verschil kan maken in een wedstrijd.

De confrontatie tussen Ajax en Besiktas belooft een boeiend schouwspel te worden, met Babel als een interessante bron van informatie voor de Nederlandse club. Zijn unieke perspectief als voormalig speler van beide teams voegt een extra dimensie toe aan de wedstrijd en kan Ajax helpen om zich optimaal voor te bereiden op de uitdaging die voor hen ligt.