×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst en Vos herenigd bij Ajax-Besiktas duel

Van Bronckhorst en Vos herenigd bij Ajax-Besiktas duel
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 10:56 uur

Voormalig assistent-trainer van Besiktas, Dave Vos, zal binnenkort een bekend gezicht tegenkomen wanneer Ajax het opneemt tegen Besiktas in de Europa League. Giovanni van Bronckhorst, de huidige trainer van de Turkse club, kijkt ernaar uit om zijn voormalige collega te begroeten. Vos en Van Bronckhorst werkten eerder samen bij Rangers FC, waar Vos fungeerde als assistent onder de leiding van Van Bronckhorst.

Nu, in een interessante wending van het lot, maakt Vos deel uit van de technische staf van Ajax, de Nederlandse club die het binnenkort zal opnemen tegen Besiktas. Het belooft een bijzonder weerzien te worden tussen de twee heren, die nu aan weerszijden van het speelveld staan. Van Bronckhorst zal ongetwijfeld uitkijken naar de ontmoeting met Vos, terwijl Vos zich zal voorbereiden om zijn voormalige mentor en collega uit te dagen.

Deze onverwachte hereniging voegt een extra dimensie toe aan het aanstaande duel tussen Ajax en Besiktas. De banden die in het verleden zijn gesmeed, zullen nu op het voetbalveld worden getest. Zowel Van Bronckhorst als Vos zullen vastbesloten zijn om hun respectievelijke teams naar de overwinning te leiden, maar voor even zullen ze herinneringen ophalen aan hun gezamenlijke verleden. Het belooft een boeiende en emotionele confrontatie te worden tussen twee voetbalcollega's die nu als rivalen tegenover elkaar staan.