×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst: Besiktas en Ajax in zelfde schuitje Europa League.

Van Bronckhorst: Besiktas en Ajax in zelfde schuitje Europa League.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 10:08 uur

Donderdagavond staat er een spannende Europa League wedstrijd op het programma tussen Besiktas en Ajax. Voor Giovanni van Bronckhorst, de coach van de Turkse club, zijn er opvallende overeenkomsten tussen beide teams. Hij ziet zijn eigen ploeg en de Amsterdammers als gelijken die in hetzelfde schuitje zitten.

Van Bronckhorst, die zelf een verleden heeft bij Feyenoord en Barcelona, benadrukt de vergelijkbare situatie waarin Besiktas en Ajax zich bevinden. Beide clubs hebben een rijke historie en een fanatieke achterban die hoge verwachtingen koesteren. De druk om te presteren is dan ook groot voor zowel de Turkse als Nederlandse formatie.

De confrontatie tussen Besiktas en Ajax belooft een boeiend schouwspel te worden, waarbij de teams tot het uiterste zullen gaan om de overwinning binnen te slepen. Van Bronckhorst zal zijn spelers ongetwijfeld motiveren om alles te geven en te laten zien dat zijn ploeg niet onderdoet voor de Nederlandse topclub. Voetballiefhebbers kunnen zich opmaken voor een intense strijd tussen twee gelijkwaardige tegenstanders.