×
Home Nieuws Livescore

FC Twente-duo prijst heldenrol Unnerstall na stunt tegen United

FC Twente-duo prijst heldenrol Unnerstall na stunt tegen United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 07:32 uur

In een opmerkelijke wending van het lot hebben Karim El Ahmadi en Danny Koevermans hun lof geuit over de indrukwekkende prestatie van FC Twente-doelman Lars Unnerstall in het gelijkspel tegen Manchester United (1-1). De Tukkers verrasten vriend en vijand door een kostbaar punt te veroveren op Old Trafford, en dit succes werd grotendeels toegeschreven aan de Duitse keeper.

El Ahmadi, voormalig middenvelder van Feyenoord, prees Unnerstall voor zijn heldhaftige optreden tussen de palen en benadrukte het belang van zijn reddingen voor het team. "Lars was van onschatbare waarde in deze wedstrijd. Zijn kalmte en vastberadenheid straalden af op de hele ploeg en gaven ons de nodige stabiliteit om stand te houden tegen een topclub als Manchester United," aldus El Ahmadi.

Ook Koevermans, voormalig spits van PSV, was vol lof over Unnerstall en noemde hem een ware rots in de branding voor FC Twente. "Het is fantastisch om te zien hoe Lars zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare sluitpost voor zijn team. Zijn optreden tegen Manchester United was van wereldklasse en heeft laten zien dat hij tot de absolute top behoort," verklaarde Koevermans. Met Unnerstall als steunpilaar lijkt FC Twente klaar te zijn voor nog meer verrassingen in het komende seizoen.