×
Home Nieuws Livescore

AZ-trainer Martens prijst Van Bommel na Europa League goals.

AZ-trainer Martens prijst Van Bommel na Europa League goals.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 07:16 uur

AZ-trainer Maarten Martens heeft zijn waardering uitgesproken voor de uitstekende prestatie van Ruben van Bommel tijdens de Europa League-wedstrijd tegen IF Elfsborg. De jonge buitenspeler wist woensdagavond maar liefst twee keer het net te vinden, wat de Belgische coach zeer tevreden stemde. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd nam Martens de tijd om zowel de kwaliteiten als de verbeterpunten van Van Bommel te bespreken.

Martens benadrukte de indrukwekkende kwaliteiten van Van Bommel, die met zijn doelpunten een cruciale rol speelde in de overwinning van AZ. De trainer prees de technische vaardigheden en het spelinzicht van de jonge speler, die volgens hem een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. Martens was echter ook realistisch en wees op enkele verbeterpunten waar Van Bommel aan kan werken om zich verder te ontwikkelen als speler.

De lovende woorden van Martens zullen ongetwijfeld een boost geven aan het zelfvertrouwen van Van Bommel, die met zijn sterke optreden heeft laten zien dat hij een belangrijke schakel kan zijn in het team van AZ. De coach is vastbesloten om de jonge talenten in zijn team te helpen groeien en bloeien, en zal Van Bommel blijven begeleiden om zijn potentieel volledig te benutten. Met de steun en begeleiding van Martens lijkt de toekomst rooskleurig voor de veelbelovende buitenspeler.