×
Home Nieuws Livescore

Ajax start Europees seizoen tegen Besiktas met twee wijzigingen.

Ajax start Europees seizoen tegen Besiktas met twee wijzigingen.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 07:08 uur

Ajax staat op het punt om als laatste Nederlandse club aan het Europese seizoen te beginnen. In de Johan Cruijff Arena zullen ze het opnemen tegen Besiktas. De verwachting is dat trainer Francesco Farioli enkele wijzigingen zal doorvoeren in het team in vergelijking met het laatste duel tegen Go Ahead Eagles, dat eindigde in een gelijkspel van 1-1 afgelopen weekend.

De Amsterdammers zullen hun Europese campagne aftrappen met een thuiswedstrijd tegen de Turkse tegenstander. Ajax zal erop gebrand zijn om een sterke start te maken in de groepsfase en de fans te trakteren op een overwinning. Met spelers als Dusan Tadic en Antony in topvorm, zal Ajax proberen om de tegenstander onder druk te zetten en kansen te creëren voor het doel.

Trainer Farioli zal naar verwachting twee wijzigingen doorvoeren in de opstelling om het team fris en scherp te houden. De fans zullen gespannen afwachten welke spelers een kans krijgen om zich te bewijzen in dit Europese duel. Met de steun van het thuispubliek hoopt Ajax een belangrijke stap te zetten richting een succesvol Europees avontuur.