×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag baalt van valse start Manchester United

Ten Hag baalt van valse start Manchester United
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 26 september 2024 00:08 uur

Erik ten Hag, de Nederlandse manager van Manchester United, is diep teleurgesteld door de teleurstellende start van zijn team in de Europa League. De ploeg speelde gelijk tegen zijn voormalige club FC Twente, met een eindstand van 1-1 op Old Trafford. Ten Hag had ongetwijfeld gehoopt op een overwinning, maar moest genoegen nemen met slechts één punt tegen de Eredivisie-club.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Manchester United, maar FC Twente wist zich knap terug te vechten en een gelijkmaker te scoren. Dit resultaat zal ongetwijfeld als een tegenvaller worden beschouwd door Ten Hag en zijn team, die hadden gehoopt op een sterke start in het Europese toernooi. De Nederlandse manager zal nu moeten analyseren wat er misging en zijn spelers motiveren om zich te herpakken voor de volgende wedstrijd.

Voor FC Twente daarentegen zal het gelijkspel tegen een grootmacht als Manchester United als een enorme opsteker worden gezien. De ploeg heeft laten zien dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau en zal met vertrouwen verder gaan in de Europa League. De fans van FC Twente zullen ongetwijfeld trots zijn op de prestatie van hun team in het imposante Old Trafford.