×
Home Nieuws Livescore

Sam Lammers bezorgt FC Twente knap punt tegen Manchester

Sam Lammers bezorgt FC Twente knap punt tegen Manchester
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 23:56 uur

In een spectaculaire wedstrijd op Old Trafford heeft Sam Lammers FC Twente naar een verrassend gelijkspel tegen Manchester United geleid. De spits was de held van de avond met zijn belangrijke doelpunt, waarmee hij zijn team een knap punt bezorgde in het hol van de leeuw. Na afloop van de wedstrijd toonde Lammers zich uitermate tevreden met zijn prestatie en het behaalde resultaat, maar gaf ook aan dat er wellicht zelfs meer mogelijk was geweest.

Met zijn doelpunt op het beroemde Engelse voetbalbolwerk bewees Sam Lammers eens te meer zijn waarde voor FC Twente. De aanvaller wist de verdediging van Manchester United te slim af te zijn en zorgde voor een vreugde-explosie bij de meegereisde Twente-fans. Het gelijkspel voelde voor de ploeg uit Enschede als een overwinning en gaf hen een flinke dosis vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Lammers, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en killer-instinct, liet na de wedstrijd weten dat hij blij was met zijn doelpunt, maar ook kritisch naar zichzelf keek. De spits gelooft dat FC Twente zelfs de volle buit had kunnen pakken in het imposante stadion van Manchester United. Met zijn sterke optreden heeft Lammers eens te meer bewezen dat hij een belangrijke schakel is in het team van trainer Ron Jans en dat de Tukkers dit seizoen voor verrassingen kunnen zorgen in de Eredivisie.