×
Home Nieuws Livescore

Chelsea-aanvaller traint in Ajax-shirt met Promes' rugnummer

Chelsea-aanvaller traint in Ajax-shirt met Promes' rugnummer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 22:24 uur

Opvallende beelden zijn opgedoken van Chelsea-aanvaller Noni Madueke tijdens zijn trainingssessie. De voormalige PSV-speler verraste velen door te trainen in een shirt van Ajax. Maar dat was niet het enige dat de aandacht trok; Madueke koos er ook voor om het rugnummer van Quincy Promes te dragen. Deze onverwachte keuze zorgde voor de nodige opschudding onder voetbalfans en leidde tot speculaties over de mogelijke betekenis achter deze actie.

Madueke, die bekend staat om zijn talent en veelbelovende carrière, lijkt met zijn outfitkeuze een statement te willen maken. Het dragen van het Ajax-shirt en het rugnummer van Promes kan gezien worden als een eerbetoon aan de Nederlandse voetbalcultuur en de spelers die daar een belangrijke rol in spelen. Of wellicht heeft het een diepere symbolische betekenis die vooralsnog onbekend is.

De beelden van Madueke in het Ajax-shirt en met het rugnummer van Promes hebben de gemoederen flink bezig gehouden in de voetbalwereld. Fans en analisten speculeren over de mogelijke redenen achter deze opmerkelijke keuze. Zal er een transfer naar Ajax in de maak zijn voor de jonge aanvaller? Of is dit slechts een ludieke actie om de aandacht te trekken en de gemoederen te verhitten? Voorlopig blijft het gissen naar de ware intenties van Noni Madueke, maar één ding is zeker: met zijn onconventionele trainingsoutfit heeft hij de aandacht op zich weten te vestigen.