×
Home Nieuws Livescore

Ajax blokkeert tickets Turkse fans in thuisvakken Europa League.

Ajax blokkeert tickets Turkse fans in thuisvakken Europa League.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 22:16 uur

Ajax neemt maatregelen tegen mogelijke problemen met Turkse supporters die tijdens de Europa League-wedstrijd van woensdag in de Johan Cruijff Arena in de thuisvakken terecht dreigen te komen. De club uit Amsterdam heeft aangekondigd dat ze streng zullen optreden om zwarthandel van tickets te voorkomen en de betreffende kaarten zullen blokkeren.

De waarschuwing van Ajax komt nadat er signalen waren dat er Turkse fans waren die van plan waren om kaarten voor het thuisvak te bemachtigen via illegale kanalen. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid en sfeer tijdens de wedstrijd gewaarborgd blijven, heeft de club besloten om actie te ondernemen tegen deze praktijken.

Supporters die van plan waren om op deze manier aan kaarten te komen, worden dringend verzocht om hiermee te stoppen en de regels van de club te respecteren. Ajax benadrukt dat het belangrijk is dat alle fans op een veilige en verantwoorde manier van de wedstrijd kunnen genieten en zal daarom streng optreden tegen overtredingen.

De club roept alle supporters op om alert te zijn en verdachte situaties te melden, zodat er snel kan worden ingegrepen. Ajax is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de wedstrijd zonder problemen verloopt en dat alle fans op een sportieve en veilige manier van het voetbal kunnen genieten in de Johan Cruijff Arena.