×
Home Nieuws Livescore

Rashford verbaast Van Wolfswinkel met Akka Panna

Rashford verbaast Van Wolfswinkel met Akka Panna
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 22:08 uur

In een spectaculaire wedstrijd tussen FC Twente en Manchester United heeft Marcus Rashford voor een onvergetelijk moment gezorgd voor Ricky van Wolfswinkel. De Nederlandse aanvaller zal ongetwijfeld nog wel een paar keer wakker schrikken van de actie die Rashford op hem uitvoerde. Met een indrukwekkende 'Akka Panna' stuurde de sterspeler van Manchester United Van Wolfswinkel volledig het bos in. Gelukkig voor de ervaren spits en voor FC Twente resulteerde deze geniale actie niet in een doelpunt.

Het duel tussen FC Twente en Manchester United was een ware traktatie voor de voetbalfans, met Marcus Rashford die zijn klasse toonde met een briljante individuele actie tegen Ricky van Wolfswinkel. De 'Akka Panna' van Rashford liet zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde aanvallers van zijn generatie. Ondanks de vernedering die Van Wolfswinkel moest ondergaan, slaagde FC Twente erin om stand te houden en te voorkomen dat de Engelse grootmacht kon profiteren van deze actie.

Hoewel Ricky van Wolfswinkel wellicht nog wel even zal terugdenken aan het moment waarop hij werd gepasseerd door Marcus Rashford, kan hij trots zijn op zijn optreden in het duel tegen Manchester United. De ervaren spits liet zien dat hij nog steeds van grote waarde is voor FC Twente en wist zich na de 'Akka Panna' van Rashford knap te herstellen. Deze wedstrijd zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest memorabele ontmoetingen tussen beide clubs, mede dankzij de geniale actie van Rashford en de vastberadenheid van Van Wolfswinkel.