×
Home Nieuws Livescore

Nederlandse journalisten verrast door Turkse fotoverzoek na persmoment

Nederlandse journalisten verrast door Turkse fotoverzoek na persmoment
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 21:32 uur

Na afloop van het persmoment met Giovanni van Bronckhorst zorgde een grappig en onverwacht moment voor hilariteit onder de Nederlandse journalisten. Terwijl de Nederlandse pers zich klaarmaakte om de zaal te verlaten, vroegen hun Turkse collega's plotseling om een foto met de voormalige voetballer en trainer. Verbaasd en lichtelijk verward door dit onverwachte verzoek, keken de Nederlandse journalisten elkaar aan, niet wetende hoe ze hierop moesten reageren.

In een opmerkelijke daad van 'solidariteit' besloten de Nederlandse journalisten uiteindelijk om het voorbeeld van hun Turkse collega's te volgen en ook een groepsfoto te maken met Van Bronckhorst. De sfeer veranderde van verbazing naar lachende gezichten toen de journalisten zich rond de voormalige voetbalicoon verzamelden voor de foto. Het tafereel zorgde voor een komisch en hartverwarmend moment, waarbij de grenzen tussen nationaliteiten en persoonlijkheden vervaagden.

De beelden van de Nederlandse en Turkse journalisten die samen lachend poseren met Giovanni van Bronckhorst gingen al snel viraal op sociale media. Het incident diende als een herinnering aan de kracht van sport om mensen van verschillende achtergronden en culturen samen te brengen, zelfs in de ogenschijnlijk formele setting van een persconferentie. Het moment zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de meest onverwachte en vermakelijke hoogtepunten van het persmoment met Van Bronckhorst.