×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst prijst Van Persie tijdens persconferentie

Van Bronckhorst prijst Van Persie tijdens persconferentie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 20:08 uur

Voormalig Oranje-ster Robin van Persie heeft de lof ontvangen van Giovanni van Bronckhorst, de huidige trainer van Besiktas. Van Bronckhorst, die momenteel in Nederland verblijft voor het Europa League-duel van zijn team tegen Ajax, sprak vol lof over de voormalige aanvaller van Arsenal en Manchester United. Tijdens een persconferentie liet de coach zich positief uit over Van Persie, die momenteel de eindverantwoordelijke is bij sc Heerenveen.

Van Bronckhorst prees de kwaliteiten van Van Persie en prees zijn bijdrage aan het Nederlandse voetbal. De voormalige Feyenoord-coach benadrukte de impact die Van Persie heeft gehad op het Nederlandse voetbal en prees zijn technische vaardigheden en intelligentie op het veld. Van Bronckhorst sprak ook over de ervaring en leiderschap die Van Persie meebrengt naar zijn rol als eindverantwoordelijke bij sc Heerenveen.

De lovende woorden van Van Bronckhorst tonen aan dat Van Persie nog steeds wordt gewaardeerd in de voetbalwereld, zelfs na zijn actieve carrière als speler. De complimenten van de Besiktas-trainer zullen ongetwijfeld een boost geven aan Van Persie en zijn rol bij sc Heerenveen. Het is duidelijk dat de voormalige topspits nog steeds respect en erkenning geniet van zijn collega's in de voetbalwereld, wat zijn positie als eindverantwoordelijke alleen maar versterkt.