×
Home Nieuws Livescore

Giovanni van Bronckhorst geniet van terugkeer naar Nederland

Giovanni van Bronckhorst geniet van terugkeer naar Nederland
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 19:32 uur

Voormalig Oranje-international Giovanni van Bronckhorst keert voor even terug naar Nederland en kijkt uit naar het treffen met Ajax in de Europa League. Als trainer van Besiktas heeft hij één duidelijk doel voor ogen voor de wedstrijd van donderdagavond in Amsterdam. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel liet Van Bronckhorst weten blij te zijn om weer op Nederlandse bodem te zijn en de sfeer te proeven.

De ervaren coach, die eerder successen boekte met Feyenoord, is vastberaden om zijn ploeg goed voor te bereiden op de krachtmeting met de Amsterdammers. Van Bronckhorst weet als geen ander wat er nodig is om in Europa te presteren en hoopt met Besiktas een goed resultaat neer te zetten tegen de Nederlandse topclub. De wedstrijd belooft een spannend en beladen duel te worden, waarbij Van Bronckhorst zijn tactisch vernuft zal moeten inzetten om Ajax te kunnen verslaan.

Met zijn ervaring als speler en trainer in zowel binnen- als buitenland, brengt Van Bronckhorst een schat aan kennis en expertise mee naar het duel in de Johan Cruijff ArenA. De confrontatie met Ajax zal voor hem een speciale betekenis hebben, gezien zijn band met het Nederlandse voetbal en de herinneringen die hij koestert aan zijn tijd als speler op het hoogste niveau. Van Bronckhorst zal er alles aan doen om zijn spelers optimaal voor te bereiden en te motiveren voor deze belangrijke Europese wedstrijd.