×
Home Nieuws Livescore

Micky van de Ven klaar voor Europees debuut bij Tottenham

Micky van de Ven klaar voor Europees debuut bij Tottenham
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 19:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Micky van de Ven maakt zich op voor een spannend moment in zijn carrière, aangezien hij binnenkort zijn Europese debuut zal maken met Tottenham Hotspur. In een interview met Viaplay heeft de talentvolle speler laten weten dat hij enorm uitkijkt naar deze kans om zich te meten op het hoogste niveau van het Europese clubvoetbal.

Van de Ven, die eerder uitkwam voor FC Volendam en vorig seizoen de overstap maakte naar de Engelse Premier League, toont zich ook een kritische denker als het gaat om het drukke speelschema in het topvoetbal. In tegenstelling tot sommige van zijn collega's in de Premier League, spreekt hij openlijk over de uitdagingen die het overvolle schema met zich meebrengt voor spelers en teams.

Met zijn positieve instelling en vastberadenheid om te slagen, lijkt Micky van de Ven klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het Europese toneel. De supporters van Tottenham Hotspur kunnen zich verheugen op de komende wedstrijden waarin deze veelbelovende verdediger zijn talent en passie voor het spel zal tonen. Het wordt ongetwijfeld een boeiende reis voor de jonge Nederlander in zijn eerste Europese avontuur met de club uit Londen.