×
Home Nieuws Livescore

Liverpool toont interesse in Quinten Timber volgens transferjournalist.

Liverpool toont interesse in Quinten Timber volgens transferjournalist.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 18:16 uur

Liverpool heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Nederlandse middenvelder Quinten Timber, zo meldt transferjournalist Rudy Galetti. De 23-jarige speler heeft de aandacht getrokken van de Engelse club, die al geruime tijd zijn ontwikkeling volgt. Volgens Galetti zouden er zelfs al 'voorzichtige gesprekken' hebben plaatsgevonden tussen Liverpool en Timber afgelopen zomer.

Timber, die momenteel actief is bij Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn spel en potentieel. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht hebben Liverpool ertoe aangezet om hem nauwlettend te volgen. De club ziet in de Nederlandse middenvelder een waardevolle toevoeging aan hun team en is geïnteresseerd in een mogelijke transfer.

De interesse van Liverpool in Timber is een teken van erkenning voor de kwaliteiten van de jonge speler. Het feit dat de Engelse topclub al gesprekken heeft gevoerd, geeft aan dat ze serieus geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de talentvolle middenvelder. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of er daadwerkelijk een transfer tot stand zal komen tussen Liverpool en Quinten Timber.