×
Home Nieuws Livescore

Ivan Perisic schittert bij PSV, vergelijkbaar met Tadic

Ivan Perisic schittert bij PSV, vergelijkbaar met Tadic
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 17:32 uur

Ivan Perisic maakt een sterke indruk bij zijn nieuwe club PSV. De ervaren Kroaat, die onlangs de overstap maakte naar de Eredivisie, heeft direct een positieve impact op het team. Marco Timmer, clubwatcher voor Voetbal International, heeft de prestaties van Perisic nauwlettend gevolgd en vergelijkt zijn werkethiek met die van Dusan Tadic bij Ajax.

Timmer prijst de manier waarop Perisic zich inzet voor zijn sport en zijn teamgenoten. De 35-jarige aanvaller toont een enorme drive en professionaliteit, wat volgens Timmer doet denken aan de toewijding van Tadic bij Ajax. Perisic lijkt vastberaden om zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten om PSV naar successen te leiden.

De komst van Perisic naar de Eredivisie heeft voor opwinding gezorgd onder de fans van PSV. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn directe impact op het veld, lijkt de Kroatische international een waardevolle toevoeging te zijn voor de Eindhovense club. De vergelijking met Tadic, die als een van de sterspelers van de Eredivisie wordt beschouwd, belooft veel goeds voor Perisic en PSV.