×
Home Nieuws Livescore

Fabrizio Romano onthult: Szczesny naar FC Barcelona vanuit pensioen

Fabrizio Romano onthult: Szczesny naar FC Barcelona vanuit pensioen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 17:16 uur

In een verrassende wending heeft de gerenommeerde transferspecialist Fabrizio Romano zijn iconische 'here we go' aangekondigd: Wojciech Szczesny zal de nieuwe doelman worden van FC Barcelona. De 34-jarige Pool, die eigenlijk met pensioen was gegaan, maakt dus een opmerkelijke comeback in het voetbalwereldje.

Szczesny, die bekend staat om zijn indrukwekkende reflexen en leiderschap op het veld, zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor de Catalaanse club. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal hij ongetwijfeld een steunpilaar worden voor Barcelona in hun jacht op succes in zowel nationale als internationale competities.

De transfer van Szczesny naar Barcelona heeft de voetbalwereld in rep en roer gezet, met fans die vol verwachting uitkijken naar zijn debuut in het iconische blaugrana-shirt. De Poolse doelman zelf heeft laten weten vereerd te zijn met de kans om voor zo'n prestigieuze club uit te komen en kijkt ernaar uit om zijn teamgenoten te versterken en bij te dragen aan de ambities van Barcelona.