×
Home Nieuws Livescore

Szczesny vereerd met FC Barcelona aanbod, keert terug pensioen.

Szczesny vereerd met FC Barcelona aanbod, keert terug pensioen.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 16:48 uur

FC Barcelona heeft een opmerkelijke aanbieding gedaan aan Wojciech Szczesny, de 34-jarige doelman uit Polen. Szczesny, die momenteel met pensioen is, heeft laten weten vereerd te zijn door de interesse van de Spaanse club. De voormalige Juventus-keeper staat open voor een tijdelijke terugkeer naar het voetbalveld om Barcelona te versterken.

Szczesny, die een indrukwekkende carrière heeft gehad bij clubs als Arsenal en Juventus, ziet de kans om voor Barcelona te spelen als een unieke mogelijkheid. De doelman, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Ronald Koeman.

Hoewel Szczesny al met pensioen was gegaan, lijkt hij gemotiveerd om nog een keer op het hoogste niveau te spelen. De ervaren keeper heeft aangegeven dat hij fysiek en mentaal klaar is om de uitdaging aan te gaan en zijn kwaliteiten te laten zien in het shirt van Barcelona. De fans van de Catalaanse club kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Szczesny en hopen op succesvolle samenwerking tussen de doelman en de club.