×
Home Nieuws Livescore

Farioli prijst Van Bronckhorst voor succes met Besiktas.

Farioli prijst Van Bronckhorst voor succes met Besiktas.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 16:40 uur

In de aanloop naar het spannende Europa League duel tussen Ajax en Besiktas heeft Francesco Farioli zijn bewondering uitgesproken voor Giovanni van Bronckhorst. De voormalige Feyenoord-trainer heeft een uitstekende start gemaakt bij De Zwarte Adelaars, wat niet onopgemerkt is gebleven. Farioli, die als assistent-trainer bij Besiktas werkzaam is, prijst Van Bronckhorst om zijn tactisch inzicht en leiderschap op het veld.

Van Bronckhorst, die in het verleden als speler en trainer bij Feyenoord grote successen behaalde, lijkt zijn winnende formule te hebben meegenomen naar Besiktas. Met een sterke reeks overwinningen in de competitie en een solide optreden in de Europa League, heeft de Nederlandse coach indruk gemaakt op zowel fans als collega's in de voetbalwereld.

De ontmoeting tussen Ajax en Besiktas belooft dan ook een boeiend schouwspel te worden, waarbij de tactische strijd tussen Van Bronckhorst en zijn Nederlandse collega Erik ten Hag centraal zal staan. Voetballiefhebbers kijken reikhalzend uit naar deze clash tussen twee topclubs, waarbij de lof voor Van Bronckhorst alleen maar lijkt toe te nemen naarmate zijn succesverhaal bij Besiktas zich verder ontvouwt.