×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer zwijgt na spijt van omstreden uitspraken

Ajax-trainer zwijgt na spijt van omstreden uitspraken
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 16:32 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn les geleerd na het betreuren van twee recente uitspraken. In aanloop naar het Europa League-duel met Besiktas kreeg hij woensdag een vergelijkbare vraag voorgeschoteld, maar dit keer koos hij ervoor om zijn lippen stijf op elkaar te houden. "Met de negatieve ervaring van de vorige keer... Dat ga ik niet meer doen, dat begrijp je wel," verklaarde Farioli.

De Italiaanse coach lijkt vastbesloten om geen onnodige controverse meer te veroorzaken met zijn woorden. Na de spijt die hij voelde na zijn eerdere uitspraken, lijkt Farioli nu voorzichtiger te zijn in zijn communicatie met de media. Het is duidelijk dat hij heeft geleerd van zijn fouten en nu meer bedachtzaam te werk gaat om eventuele misverstanden te voorkomen.

De Ajax-trainer lijkt zich bewust te zijn van het belang van zijn woorden en de impact die ze kunnen hebben. Door zijn recente terughoudendheid laat Farioli zien dat hij bereid is om te groeien en te evolueren als coach, zowel op als naast het veld. Het is een teken van volwassenheid en professionaliteit dat hij zijn communicatiestrategie aanpast om zijn team en de club te beschermen tegen onnodige afleidingen.