×
Home Nieuws Livescore

Sam Lammers klaar voor vuurwerk tegen Matthijs de Ligt

Sam Lammers klaar voor vuurwerk tegen Matthijs de Ligt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 15:48 uur

Voormalig PSV-speler Sam Lammers staat te popelen om de strijd aan te gaan met zijn oude jeugdvriend Matthijs de Ligt, die momenteel schittert bij Manchester United. De spits, die momenteel uitkomt voor Atalanta, kijkt reikhalzend uit naar de confrontaties met de Nederlandse verdediger. De twee kennen elkaar al van jongs af aan en hebben in het verleden al menig duel uitgevochten op de Nederlandse velden.

Lammers belooft dan ook spektakel en vuurwerk wanneer hij tegenover De Ligt komt te staan. De aanvaller is vastberaden om zijn voormalige jeugdmaatje het vuur aan de schenen te leggen en te laten zien wat hij in huis heeft. Met beide spelers die hun sporen hebben verdiend in de Eredivisie en nu actief zijn op het hoogste niveau in Europa, belooft het een boeiende strijd te worden tussen de twee talentvolle Nederlanders.

De duels tussen Lammers en De Ligt zullen ongetwijfeld veel aandacht trekken van zowel Nederlandse als internationale voetbalfans. De rivaliteit en vriendschap tussen de twee spelers zorgen voor extra spanning en emotie tijdens de wedstrijden. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op een intense en gepassioneerde strijd tussen deze twee Nederlandse toppers in het internationale voetbal.