×
Home Nieuws Livescore

Aboutaleb betreurt mislukking nieuw Feyenoord-stadion tijdens burgemeesterschap.

Aboutaleb betreurt mislukking nieuw Feyenoord-stadion tijdens burgemeesterschap.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 13:56 uur

Ahmed Aboutaleb, de huidige burgemeester van Rotterdam, uit zijn teleurstelling over het feit dat het hem niet gelukt is om tijdens zijn ambtstermijn een nieuw stadion voor Feyenoord te realiseren. In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Aboutaleb aan dat hij graag een nieuw onderkomen voor de club had willen realiseren, maar dat dit helaas niet is gelukt. Met zijn vertrek en de komst van Carola Schouten als zijn opvolger, blijft het vraagstuk van het stadion onopgelost.

Aboutaleb benadrukt dat het nu aan de 'Feyenoord-familie' is om zichzelf eens goed onder de loep te nemen. Hij roept de club, supporters en betrokken partijen op om samen te kijken naar mogelijke oplossingen en alternatieven voor het stadionvraagstuk. De burgemeester hoopt dat er alsnog een passende oplossing gevonden kan worden, zodat Feyenoord in de toekomst kan beschikken over een modern en geschikt stadion.

Met de naderende wisseling van de wacht in het stadhuis van Rotterdam, blijft de kwestie van het nieuwe stadion voor Feyenoord een heikel punt. De supporters en de clubleiding zullen nu zelf aan zet zijn om met concrete plannen te komen en draagvlak te creëren voor een eventueel nieuw stadion. De druk ligt nu meer dan ooit op de schouders van de Feyenoord-gemeenschap om tot een passende oplossing te komen en zo de langgekoesterde droom van een nieuw stadion te verwezenlijken.