×
Home Nieuws Livescore

Manchester City-middenvelder Rodri langdurig geblesseerd

Manchester City-middenvelder Rodri langdurig geblesseerd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 september 2024 08:16 uur

Manchester City zal het voorlopig zonder de diensten van middenvelder Rodri moeten stellen, zo heeft coach Pep Guardiola aangekondigd tijdens zijn meest recente persconferentie. De Spaanse speler zal een lange periode uit de roulatie zijn, maar Guardiola heeft zich niet willen vastpinnen op een specifieke terugkeerdatum voor Rodri.

De afwezigheid van Rodri zal een gevoelige klap zijn voor Manchester City, aangezien de middenvelder een belangrijke schakel is in het team van Guardiola. Zijn afwezigheid zal ongetwijfeld een impact hebben op het spel van de ploeg en Guardiola zal nu moeten nadenken over alternatieve strategieën om het gemis van Rodri op te vangen.

De blessure van Rodri komt op een ongelukkig moment voor Manchester City, gezien de drukke periode van wedstrijden die voor de deur staat. Guardiola zal nu moeten vertrouwen op de diepte van zijn selectie en andere spelers zullen moeten opstaan om het gat dat Rodri achterlaat op te vullen. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Manchester City om te laten zien dat ze ook zonder Rodri kunnen presteren op het hoogste niveau.