×
Home Nieuws Livescore

FC Twente fans laten zich horen in Manchester

FC Twente fans laten zich horen in Manchester
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 23:08 uur

De supporters van FC Twente hebben zich in grote getalen verzameld in Manchester voor de Europa League-wedstrijd van hun team tegen FC Twente op woensdag. Voordat ze hun eigen club aanmoedigen, hebben de Tukkers besloten om eerst de bekerwedstrijd tussen Manchester City en Watford bij te wonen. De fans lieten daar duidelijk van zich horen en zorgden voor een indrukwekkende sfeer in het stadion.

Met vlaggen, spandoeken en luid gezang brachten de fans van FC Twente hun passie en steun over op het publiek tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Watford. De aanwezigheid van de Nederlandse supporters viel op en zorgde voor een extra dimensie aan de al bruisende ambiance in het stadion.

De fanatieke aanhang van FC Twente genoot zichtbaar van de Engelse voetbalsfeer en maakte van de gelegenheid gebruik om hun clubtrots te tonen in een internationale setting. De supporters lieten zien dat hun steun niet beperkt blijft tot de eigen wedstrijden, maar dat ze ook elders hun club hartstochtelijk vertegenwoordigen. Het was een onvergetelijke ervaring voor zowel de fans als de neutrale toeschouwers in het stadion.