×
Home Nieuws Livescore

Manchester City wint nipt, Chelsea overklast Barrow in League Cup

Manchester City wint nipt, Chelsea overklast Barrow in League Cup
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 22:48 uur

Manchester City heeft gisteravond een zwaarbevochten overwinning behaald op Watford in de derde ronde van de League Cup. De ploeg uit Manchester moest tot het uiterste gaan om de overwinning veilig te stellen tegen een vastberaden Watford. Ondanks de moeite slaagde Manchester City erin om door te stoten naar de volgende ronde van het bekertoernooi.

Aan de andere kant van Londen was het een compleet ander verhaal voor Chelsea. The Blues lieten zien waarom ze tot de top van het Engelse voetbal behoren door met overtuigende cijfers te winnen van Barrow, de koploper van de League Two. Chelsea was oppermachtig en liet geen spaan heel van de tegenstander, waardoor ze met vertrouwen verder kunnen in de League Cup.

De overwinningen van zowel Manchester City als Chelsea laten zien dat ze serieus meedoen in de strijd om de League Cup. Beide clubs hebben laten zien over de kwaliteit en mentaliteit te beschikken die nodig is om ver te komen in het bekertoernooi. De fans kunnen zich verheugen op spannende wedstrijden en hopelijk nog meer spektakel van deze topclubs in de volgende rondes van de League Cup.