×
Home Nieuws Livescore

Magische vrije trap van Ajax Vrouwen gaat viral!

Magische vrije trap van Ajax Vrouwen gaat viral!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 23:16 uur

In een opmerkelijke wedstrijd tussen de Ajax Vrouwen en Excelsior op vrijdag, werd er een buitengewoon doelpunt gescoord dat de toeschouwers versteld deed staan. Romée Leuchter, een ware sensatie op het veld, nam een vrije trap die met een enorme kracht tegen de lat uiteenspatte en de lucht in vloog. Het lederen projectiel begon vervolgens aan zijn afdaling en viel uiteindelijk toch binnen, mede dankzij de desoriëntatie van de Excelsior-keepster.

Dit ongebruikelijke doelpunt verspreidde zich als een lopend vuurtje op sociale media en ging viraal. De beelden van Leuchter's magische doelpunt werden talloze keren gedeeld en geliket, waardoor ze in een mum van tijd een fenomeen werd. Maar dat was nog niet alles, want Leuchter bewees haar waarde voor Ajax door maar liefst drie keer te scoren tijdens de 3-1 overwinning.

Deze prestatie van Leuchter zal nog lang in de herinnering blijven hangen als een van de meest spectaculaire doelpunten in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal. Haar ongeëvenaarde vaardigheden en vastberadenheid hebben haar niet alleen tot een heldin gemaakt voor Ajax, maar ook voor alle fans die getuige waren van deze buitengewone gebeurtenis.