×
Home Nieuws Livescore

Oosting prijst hongerige Steijn voor winnaarsmentaliteit voor Europa League

Oosting prijst hongerige Steijn voor winnaarsmentaliteit voor Europa League
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 16:08 uur

Trainer Joseph Oosting van FC Twente is vol lof over de honger naar doelpunten van zijn middenvelder Sem Steijn. Oosting beschrijft Steijn als 'een absolute winnaar' die altijd op zoek is naar manieren om het net te vinden. De trainer is onder de indruk van de vastberadenheid en focus van Steijn als het gaat om scoren, en gelooft dat deze eigenschappen hem onderscheiden van andere spelers.

Met het oog op het aankomende Europa League-treffen met Manchester United blijft Oosting echter nuchter. Hij benadrukt het belang van een gedegen voorbereiding en tactische aanpak om tegen een dergelijke sterke tegenstander te kunnen presteren. Oosting is vastbesloten om zijn team optimaal voor te bereiden en gelooft dat met de juiste mindset en strategieën FC Twente een goede kans maakt om een resultaat neer te zetten tegen de Engelse grootmacht.

Sem Steijn zelf blijft bescheiden onder alle lof van zijn trainer en blijft gefocust op het leveren van prestaties op het veld. De middenvelder is vastberaden om zijn doelpuntenreeks voort te zetten en zijn team te helpen in de Europa League. Met zijn unieke drive en winnaarsmentaliteit is Steijn een belangrijke speler voor FC Twente en een bron van inspiratie voor zijn medespelers. Oosting en Steijn vormen samen een krachtig duo dat hoopt op succes in het Europese avontuur tegen Manchester United.