×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui onthult: Ten Hag cruciaal bij transfer naar United

Mazraoui onthult: Ten Hag cruciaal bij transfer naar United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 15:48 uur

Noussair Mazraoui heeft onthuld dat zijn overstap naar Manchester United mede mogelijk werd gemaakt door de invloed van Erik ten Hag. De talentvolle rechtsback maakte afgelopen zomer de opmerkelijke keuze om Bayern München achter zich te laten en zich aan te sluiten bij de Premier League-grootmacht. Mazraoui, die bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, gaf toe dat de coach van Ajax een cruciale rol speelde in zijn beslissing om de stap naar Engeland te zetten.

De 23-jarige Mazraoui, die al jarenlang wordt gezien als een van de meest veelbelovende spelers in het Nederlandse voetbal, sprak vol lof over Ten Hag en prees zijn mentor voor de begeleiding en steun gedurende het transferproces. De Marokkaanse international benadrukte dat de coach hem heeft geholpen bij het nemen van de belangrijke beslissing om zijn carrière voort te zetten bij een topclub als Manchester United.

Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn indrukwekkende prestaties op Europees niveau, heeft Mazraoui bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor elke topclub. Zijn overstap naar de Engelse competitie markeert een nieuwe fase in zijn loopbaan, waarbij hij zichzelf wil blijven ontwikkelen en zijn potentieel maximaal wil benutten. De supporters van Manchester United kunnen zich verheugen op de komst van een getalenteerde en gedreven speler die vastbesloten is om te schitteren in het iconische rood van de club.