×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui: Eiting hoger aangeschreven in jeugd Ajax dan ik

Mazraoui: Eiting hoger aangeschreven in jeugd Ajax dan ik
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 14:16 uur

In aanloop naar het Europa League-duel tussen Manchester United en FC Twente, heeft Noussair Mazraoui laten weten dat hij denkt dat zijn voormalige ploeggenoot Carel Eiting hoger stond aangeschreven in de jeugd bij Ajax dan hijzelf. De twee talentvolle spelers zullen elkaar woensdagavond tegenkomen op het Europese toneel, waar ze nu elk voor een andere club uitkomen.

Mazraoui, die momenteel bij Ajax speelt, en Eiting, die door FC Twente wordt gehuurd van de Amsterdamse club, hebben samen de jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Mazraoui erkent de kwaliteiten van Eiting en geeft aan dat hij destijds als jeugdspeler veel respect had voor zijn ploeggenoot. Nu zullen de twee elkaar echter tegenover elkaar vinden op het veld, strijdend voor hun respectievelijke clubs.

Het belooft een interessant duel te worden tussen de twee talentvolle Nederlandse spelers, die beiden hun weg proberen te vinden in het Europese voetbal. Mazraoui en Eiting zullen ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om te schitteren in dit duel, wetende dat ze ooit samen hebben gestreden in de jeugdopleiding van Ajax. Het wordt een bijzonder weerzien tussen de twee voormalige teamgenoten, nu als tegenstanders in een belangrijke Europese wedstrijd.