×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag betreurt duel tegen FC Twente in Europa League.

Ten Hag betreurt duel tegen FC Twente in Europa League.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 13:40 uur

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft zijn gevoelens laten blijken over het aanstaande Europa League-duel tegen FC Twente. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd gaf Ten Hag toe dat hij liever niet tegen zijn voormalige club had gespeeld. De Nederlandse coach, die een verleden heeft bij FC Twente, sprak openhartig over de emotionele uitdaging om zijn 'liefde' pijn te moeten doen op het voetbalveld.

Ten Hag, die momenteel aan het roer staat bij de Engelse topclub Manchester United, benadrukte dat het duel met FC Twente een speciale betekenis voor hem heeft. De manager erkende dat het altijd lastig is om tegen een club te spelen waar je een sterke band mee hebt gehad. Desondanks staat de focus van Ten Hag volledig op het behalen van de overwinning voor zijn huidige team.

Met de Europa League-wedstrijd in het vooruitzicht zal Erik ten Hag zijn emoties aan de kant moeten zetten en zich richten op het tactische aspect van het spel. De manager staat voor de uitdaging om zijn spelers optimaal voor te bereiden en de juiste strategie te bepalen om FC Twente te kunnen verslaan. Het belooft een beladen confrontatie te worden tussen de coach en zijn voormalige club, waarbij sportieve rivaliteit en persoonlijke gevoelens hand in hand zullen gaan.