×
Home Nieuws Livescore

Gullit verbaasd over kloof PSV en Feyenoord in CL.

Gullit verbaasd over kloof PSV en Feyenoord in CL.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 11:32 uur

Voormalig topvoetballer Ruud Gullit heeft zijn verbazing geuit over de prestaties van PSV en Feyenoord in de Champions League. De Nederlandse clubs hebben het zwaar te verduren tegen Europese grootmachten Juventus en Bayer Leverkusen. Gullit, die zelf successen behaalde op het hoogste niveau, had niet verwacht dat het kwaliteitsverschil tussen de Nederlandse en buitenlandse teams zo aanzienlijk zou zijn.

PSV en Feyenoord hebben tot nu toe moeite gehad om zich staande te houden in de Champions League. De ploegen kregen harde lessen te verwerken tegen Juventus en Bayer Leverkusen, waarbij duidelijk werd dat er nog een flinke kloof te overbruggen is. Gullit, die als speler excelleerde in Europa, benadrukt dat het voor de Nederlandse clubs een uitdaging is om op dit niveau te concurreren met de absolute top.

De teleurstellende resultaten van PSV en Feyenoord in de Champions League hebben Gullit doen realiseren dat er nog werk aan de winkel is voor het Nederlandse voetbal. De oud-voetballer hoopt dat de clubs lering trekken uit deze ervaringen en zich verder ontwikkelen om in de toekomst beter te kunnen presteren op het internationale toneel. Gullit blijft echter optimistisch en gelooft dat met de juiste aanpak en investeringen Nederlandse clubs weer kunnen aansluiten bij de Europese top.