×
Home Nieuws Livescore

Van Basten verrast: Forbs op huurbasis naar Wolverhampton.

Van Basten verrast: Forbs op huurbasis naar Wolverhampton.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2024 09:16 uur

Voormalig topvoetballer en huidig analist Marco van Basten stond maandagavond voor een verrassing toen hij tijdens het programma Rondo ontdekte dat Ajax-speler Carlos Forbs op huurbasis is vertrokken naar Wolverhampton Wanderers. Van Basten was niet op de hoogte van deze transfer, die op 31 augustus heeft plaatsgevonden. De voormalige spits, die regelmatig als analist optreedt, gaf aan verrast te zijn door het nieuws en besprak de gevolgen van Forbs' vertrek voor zowel Ajax als Wolverhampton Wanderers.

Carlos Forbs, een talentvolle speler van Ajax, heeft de kans gekregen om zijn carrière verder te ontwikkelen bij de Engelse club Wolverhampton Wanderers. De huurovereenkomst tussen de twee clubs werd op de laatste dag van de transferperiode afgerond, tot verbazing van velen, waaronder Marco van Basten. De analist analyseerde tijdens het programma Rondo de impact van Forbs' vertrek op zowel Ajax als Wolverhampton Wanderers en besprak de mogelijke redenen achter deze onverwachte zet.

De transfer van Carlos Forbs naar Wolverhampton Wanderers heeft de voetbalwereld opgeschud en heeft ook Marco van Basten verrast. De analist, die bekend staat om zijn scherpe analyses, gaf tijdens de uitzending van Rondo zijn ongezouten mening over deze onverwachte wending in de carrière van de jonge speler. Van Basten benadrukte het belang van dergelijke transfers voor de ontwikkeling van talentvolle spelers en keek vooruit naar wat de toekomst zou kunnen brengen voor zowel Forbs als de betrokken clubs.